Fælles børneværelse med kreative indslag

kreativt børneværelseMed kun 18 måneder imellem børnene har det hele tiden været meningen, at de skulle sove på samme værelse. Det er bare aldrig blevet til noget, fordi vi har haft så meget natteroderi med først den ene og så den anden. Og så den første igen… Men nu skal det altså snart til at være, og jeg har derfor brugt weekenden på at få færdiggjort et par kreative projekter og gjort det hyggeligt i husets børneværelse. 

kreativt børneværelseVi har været så heldige at få lov at låne to Juno senge, som jeg synes er nogle af de smukkeste børnesenge man kan få, og så er det så smart, at de kan vokse med børnene.

kreativt børneværelseTil Tildes nye seng har jeg syet en sengerand og en stofslange, så sengen ikke føles så stor for en lille pige. Det formskåede skum til randen er købt hos Skumhuset i Aarhus og koster ca 180 kr. Altså en brøkdel af hvad babyforretningerne tager for de store sengerande. Men når man lægger stof og arbejdsløn oveni, så kan det nok knap betale sig, hvis man ser helt nøgternt på det. Til gengæld har man fuldstændig frit slag til valg af stof, og er man kreativt anlagt, så er det jo i sig selv en stor tilfredsstillelse at lave tingene selv. Stoffet er købt for over et år siden hos Stof&Stil, så tvivler på det kan købes mere. Slangen er syet udelukkende af rester fra mit efterhånden ret omfattende stoflager.

Jeg synes det er blevet et rigtig hyggeligt hjørne, som forhåbentligt vil avle mange timers dyp og uforstyret søvn. Please!

kreativt børneværelseCarls seng er også forsynet med sengerand og stofslange aka Søren Søslange. Stofslangen er nu oftere at finde i legehjørnet end i sengen, da han bruger den til at bygge hule. Eller rettere til at sidde inden i som afgrænsning på hans leg. Det er ret hyggeligt. Læs mere om tilblivelsen af Søren Søslange her.

kreativt børneværelseChartollet her har jeg arvet af min farmor, og jeg synes, den er perfekt til et børneværelse. Masser af skuffeplads og små hyggelige rum, og så kan bordpladen trækkes ud, så der på sigt også kan tegnes osv. ved bordet.

kreativt børneværelseJeg har opdateret det gamle, men yderst velholdte, chartol med 3 store keramikknopper fra Sinnerup. Det giver den et lidt mere uformelt udtryk og kæder den sammen med de andre farver på værelset.

kreativt børneværelseVærelset skal i første omgang primært bruges som soveværelse, da vi har et stort legehjørne i stueetagen. Der er derfor ikke ret meget legetøj på værelset, men lidt er der da fundet plads til.

kreativt børneværelseBamserne er kommet op at hænge i et gammelt tørklædeholder fra Ikea. Jeg så denne ide på Pinterest for mange år siden og har siden glædet mig til genskabe den.

kreativt børneværelseEn skøn gammel lænestol skal være udganspunkt for godnatlæsningen. Stolen købte jeg i en genbrugsbutik for 75 kr for fem år siden. Jeg kunne simpelthen ikke stå for det bløde betræk og den skønne farve (billedet snyder – den er lysere i virkeligheden). Glæder mig til at læse mange godnathistorier her med et barn på hver skød.

Børneværelset er blevet præcist, som jeg havde forestillet mig. Et skønt mix af farver, loppefund, arvegods og kreative indslag. Så nu er de ydre rammer på plads, og der er sat flueben ved projekt børneværelse. Nu er det bare et spørgsmål om at kaste os ud i rent faktisk at tage det i brug. Kryds fingre!

Følg bloggen på FACEBOOKINSTAGRAM eller BLOGLOVIN’

En tanke om "Fælles børneværelse med kreative indslag"

  1. Herdis Holm

    Hvor ser det hyggeligt ud, glæder mig til at se det nye værelse. Håber, at det giver en masse god nattesøvn til jer alle…
    Knus fra farmor

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>