Efterårspynt af lyng

Efterårspynt med lyng

Selvom jeg nemt rammes af en smule vemod, når sommeren går på hæld, så sætter jeg utrolig stor pris på vores skiftende sæsoner i Danmark. Og vemoden fordufter da også som dug for solen, når naturen går forrest og understreger, at vi har brug for de forskellige årstider. For hvad skulle vi dog gøre uden septembers lilla marker med lyng. Måske er det bare fordi, jeg er vestjyde, men jeg har svært ved at finde på noget smukkere. I hvert fald i denne tid af året.

lyng i skovenI denne uge har jeg været på udflugt med min mor og børnene. Egentligt var vi på jagt efter kantereller (og vi fandt skam også knap 2 kilo), men jeg havde selvfølgelig også min grensaks med og et par ekstra poser. For man ved jo aldrig, hvad man kommer forbi. Og det blev da også til et par poser med skønne efterårs materialer: lyng, rensdyrlav, surbær, ellekogler og mini rosenhyben.

efterårspynt med lyng

Jeg benyttede formiddagens sol og stille vejr til at få ryddet lidt op uden for, binde (flere) kranse og ikke mindst pynte op rundt omkring huset – blandt andet med efterårspynt af lyng.

Det blev blandt andet til en rigtig efterårsbuket bundet af lyng, purpur solhat, afblomstret sommerfuglebusk og sankthansurt. Den pynter nu på et lille tableau sammen med forskellige husløg og betonstjerner, som jeg selv har lavet.

efterårspynt af lyng

Det blev som sagt også til et par kranse.

Efterårspynt af lyng

Kransen er bundet af lyng, rensdyrlav, ellekogler og surbær.

Har du lyst til selv at lave en krans kan du følge DIY’en her. Disse kranse er bundet efter samme princip som beskrevet i DIY’en, bare med flere forskellige blomster og bær.

efterårspynt med lyng

Denne krans blev bundet lidt hurtigt idet modtageren stod og ventede på den. Den er derfor lidt mere vild, men det synes jeg bestemt ikke gør noget.

En gammel krans af pil og ellegrene blev shinet op med lidt lyng i begge sider og pynter nu i vores carport ved siden af min gamle biografbænk og et tableau med sankthansurt og små husløg. Efterårspynt med lyng

Fangsten fra en hyggelig dag i skoven pynter nu rundt om hele huset, og jeg mindes de dejlige timer sammen med min mor og børnene hver gang, jeg kigger på det.

skovtur

Følg bloggen på FACEBOOKINSTAGRAM eller BLOGLOVIN’

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>