Glimmerblade – en hyggelig efterårsaktivitet for selv de helt små

I efterårsferien havde jeg fornøjelsen af at have selskab på kreaværelset. Selskabet bestod af efterårsblade, rigelige mængder glimmer og ikke mindst to dejlige banditter. På Pinterest havde jeg set en ide til at overhælde tørrede blade med glimmer – lige et projekt, hvor små fingre også kan være med. 

Jeg havde tørret bladende et par dage inden, og så var det ellers bare frem med lim og glimmer. Børnene kunne fint selv pensle bladene med lim (alm. skolelim) og var særligt begejstrede da glimmer dåsen kom frem.

Resultatet blev vældig godt (hvis vi selv skal sige det), og de pynter nu i vores køkkenalrum. Man skal jo aldrig gå ned på glimmer.

Vi har sidenhen været på kreaværelset igen og lavet endnu en version, som børnene havde med som gave til farmor og farfar, sammen med to meget farvestrående og ekspressionistiske børnemalerier. Det hele kom op at hænge… spørgsmålet er hvor længe det holder 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>