LoPe keramik: Råt og romantisk på samme tid

IMG_9243.JPG
Jeg bruger ikke mange penge på mig selv. Mit hår er langt, min creme billig og mit tøj gammelt…

Men når jeg besøger LoPe Keramik, så forkæler jeg mig selv. Kvinden bag hedder Lone Pedersen, og jeg er simpelthen så vild med de ting, hun laver. Min samling er efterhånden ved at være ret stor, og i dag er den vokset yderligere.  

Vi skal til kobberbryllup og bryllup denne og næste weekend, og da jeg elsker at give noget, jeg selv er vild med og ikke bare købe en tilfældig ting fra en ønskeseddel, så var det oplagt at lægge turen forbi LoPe. Netop i dag har hun åbnet udstilling i Kammergalleriet i Lemvig, så der var masser af lækre ting at vælge mellem, og jeg fandt uden problemer smukke gaver til begge brudepar.

Her ses Lone i sommerudstillingen fra sidste år (billedet er lånt fra Kammergalleriets hjemmeside).

Her ses Lone i sommerudstillingen fra sidste år (billedet er lånt fra Kammergalleriets hjemmeside).

Jeg blev forkælet med et smukt fad, et par skåle, en forkobberet dahlia, en lysestage og lidt lys. Altsammen i min yndlingsfarve, mint. Glæder mig allerede til at finde pladser til de nye sager.

Dagens indkøb hos LoPe

Dagens indkøb hos LoPe

 

Nærbillede af det smukke fad med blomstertryk.

Nærbillede af det smukke fad med blomstertryk.

Lone sælger hendes keramik direkte fra hendes hjem og værksted tæt ved Nr. Nissum. Der er åbent fredag og lørdag samt efter aftale. Hvert år til jul åbner hun sit hjem op til den store juleudstilling, hvor man som gæst bliver forkælet med hjemmebag, gløgg og tonsvis af inspiration. Virkelig et tilløbsstykke, og man skal da heller ikke være klaustofobisk anlagt. Besøg Lones hjemmeside og se nærmere på hendes smukke ting i galleriet.

Begge brudepar får et smukt fad – én med tryk og én med tekst. Sådan et fad skal vist også på min egen ønskeseddel.

IMG_9245.JPG

Fad med tryk af vild gulerod

Fad med tryk af vild gulerod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om "LoPe keramik: Råt og romantisk på samme tid"

    1. Betty Forfatter

      Ja jeg er også meget tilfreds med mine fund, selvom det var svært at begrænse sig. Som altid 😉 Der er åbent en uge mere i Kammergalleriet, så du kan stadig nå det Anette :)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>