Om Betty

Betty er min indre mormor. Hende der elsker at bage, sylte, sy, strikke, hækle og arbejde med blomster og have. Min store inspirationskilde er min højtelskede mormor – Minna. Hun har lært mig så meget om bagning, syltning, genbrug, livet og kærligheden. Og det er helt sikkert pga hende, at jeg har en mormor gemt inde i min ellers halvunge krop.

Bloggen her er et samlingssted for alle de kreative projekter, som Betty får fra hånden. Et arkiv til mig selv og forhåbentligt en inspirationskilde til andre, som deler mine interesser.

IMG_2559

Bettys alter ego hedder Stine. En årgang 1981 bosat i den vestjyske provins med min kære kæreste, Hr. Handy og vores to børn – Carl (2013) og Tilde (2014).

IMG_7284

Har du råd, ris, ros spørgsmål eller kommentarer til bloggen – er du velkommen til at skrive til bybettyblog(at)gmail.com – jeg vil hjertens gerne høre fra dig.

Følg bloggen på BLOGLOVIN’ eller INSTAGRAM

4 tanker om "Om Betty"

 1. Zitagrønkjær

  Kære Stine.
  Tillykke med din blog!! Hvor ser det bare godt ud!! jeg har netop siddet og kigget, læst og fået en masse inspiration og ikke mindst må jeg sige, at jeg er virkelig imponeret over alt det din indre mormor indeholder af kreativiteterdu er virkelig et geni og jeg er bare stolt over at have en så skøn og inspirerende veninde som dig
  Alt held og lykke – jeg håber mange vil følge dig her på din fine blog.
  Kæmpe kram
  Zita

  Svar
 2. Herdis Holm

  Hej Stine “Betty”
  Så mange fine ting du har sat gang i. Det er altid spændende at se de ting du har gang i, og altid gode og spændende kager du får fremstillet.. og nu er opskrifter jo let tilgængeligt.
  Tillykke med dit projekt her. Det skal nok give inspiration til mange. Flotte sider du har lavet. Glæder mig til at se mere.
  K.h. Herdis

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>