Whip-dip – den perfekte makker til nye kartofler

Dressing med miracle whipStor er glæden, når køkkenhaven begynder at aflønne forårets hårde havesarbejde med nye, lækre kartofler. Jeg elsker simpelthen at kunne gå direkte ud i køkkenhaven og hente grøntsager til aftensmaden. Arbejdet kan sikkert ikke betale sig, hvis man gør det op i kroner og ører sammenholdt med arbejdstimer, men smagen er bare en anden, når det er noget, man selv har produceret og ventet på. Sådan har jeg det i hvert fald.

Vi har efterhånden høstet nye kartofler et del gange, og har i den forbindelse fremtryllet en lækker lille dressing, der passer rigtig godt til de nye kartofler. For selvom de er lækre, helt som de er eller bare med en klat smør, så bliver de ikke ringere med denne dressing lavet med miracle whip – deraf navnet: whip-dip!

Opskrift på whip-dip (4 pers)

2 spsk miracle whip
2 spsk skyr
1/2 fed revet hvidløg
1 spsk flydende honning
1 spsk citronsaft
salt og peber

Ingredienser til whip-dip dressing

Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Dressingen gør sig også godt som dip til brød og pølser. Altså en oplagt dressing til grillsæsonen.

Bon appetit!

Følg bloggen på BLOGLOVIN’ eller INSTAGRAM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om "Whip-dip – den perfekte makker til nye kartofler"

  1. Pingback: Grønkålssalat med æbler, feta og tørrede tranebær - ByBetty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>